MISSIE EN VISIE 

Missie
World2Bike organiseert vakanties voor sportieve en avontuurlijke reizigers, met als specialisme; mountainbiken. Er zijn een aantal vaste reizen die buiten de gebaande paden gaan, maar maatwerk is door onze brede kennis, goede contacten en jarenlange ervaring eveneens een perfecte aansluiting op ieders droom. Kortom, wij verzorgen te allen tijde een complete belevenis om nooit te vergeten. Het enige wat wij van onze avonturiers vragen is een goede conditie en flexibele reisinstelling. Door open te staan voor nieuwe ervaringen, andere culturen, bijzondere ontmoetingen (met zowel locals als reisgenoten) wordt de ontmoeting met het land tenslotte pas écht compleet.
 
World2Bike ziet reizen als een waardevolle beleving en ontwikkelt daarom steeds nieuwe avonturen. Dit doen we in samenwerking met de inspirerende lokale bevolking, maar ook door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Wij willen namelijk dat de beleving voor iedereen(!) een aanwinst is. Dit realiseren we door respect te hebben voor natuur, cultuur en de economische ontwikkeling van de reisbestemming. Daarnaast zorgen wij voor een duurzame beleving doordat ook de voor- en napret hoog bij ons in het vaandel staan.
 
Bedrijfsprofiel
World2Bike is specialist in actieve en avontuurlijke vakanties voor sportieve reizigers. Afhankelijk van de groep en reis heten wij mountainbikers in alle leeftijden, en met verschillende fiets-niveaus van harte welkom.

Producten
Actieve rondreizen, extreme uitdagingen, groepsvakanties, maatwerk, dagtochten